Październik

Stanowisko nr 3/2013 z dnia 31 października 2013 r.

ws. zmiany struktury organizacyjnej w PKP Cargo S.A.

Decyzja nr 78/2013 z dnia 25 października 2013 r.

ws. Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” Wojewódzki Inspektorat Transportu Drogowego w Łodzi

Decyzja nr 77/2013 z dnia 25 października 2013 r.

ws. projektu uchwały Urzędu Gminy w Mokrsku w sprawie połączenia Gminnej Biblioteki Publicznej w Mokrsku i Gminnego Ośrodka Kultury i Sportu w Mokrsku

Decyzja nr 76/2013 z dnia 25 października 2013 r.

ws. wyjazdu na pikietę do Warszawy w dniu 24 października 2013 r.

Uchwała nr 23/2013 z dnia 25 października 2013 r.

ws. wykreślenia Organizacji Zakładowej NSZZ „Solidarność” w Isopak Poland Sp. z o.o, Zakład Produkcyjny w Łodzi z Rejestru Podstawowych Jednostek Organizacyjnych Związku Regionu Ziemia Łódzka NSZZ „Solidarność”

Decyzja nr 75/2013 z dnia 10 października 2013 r.

ws. powołania regionalnego pełnomocnika do zbierania podpisów pod wnioskiem o podjęcie przez Sejm Rzeczypospolitej Polskiej uchwały dotyczącej skrócenia VII kadencji Sejmu

Decyzja nr 74/2013 z dnia 10 października 2013 r.

w sprawie projektu uchwały Rady Miejskiej w Łodzi w sprawie wyrażenia zgody na przekształcenie samodzielnych publicznych zakładów opieki zdrowotnej: Zespołu Opieki Zdrowotnej dla Szkół Wyższych w Łodzi „PaLMA” oraz Miejskiej Przychodni Wieloprofilowej „Śródmieście” w Łodzi w jedną spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością  oraz na wyrażenie zgody na przejęcie przez Miasto Łódź zobowiązań przekształconych samodzielnych publicznych zakładów opieki zdrowotnej

Decyzja nr 73/2013 z dnia 10 października 2013 r.