Plan szkoleń

16-17.03

Prawo oświatowe

RZŁ dla oświaty
Kurs komputerowy - komunikacja z wykorzystaniem komputera i internetu

dwudniowy

23-24.03

kwiecień

Prawo pracy

Szkolenie ogólnozwiązkowe

maj

czerwiec

Komunikacja społeczna w pracy lidera związkowego

RZŁ                       dla wszystkich

wrzesień

Szkolenie ogólnozwiązkowe

(dokładna data zostanie podana w późniejszym terminie)

RZŁ                                                                                                                                                                          dla wszystkich

październik

Prawo oświatowe

RZŁ

dla oświaty

Negocjacje

trzydniowe

11-13.10

Dział Szkoleń Komisji Krajowej dla wszystkich

listopad

Ordynacja wyborcza NSZZ "Solidarność"

RZŁ         dla wszystkich

grudzień

Ordynacja wyborcza NSZZ "Solidarność"

RZŁ        dla wszystkich

Na szkolenia uczestnicy zgłaszani są przez organizacje związkowe. W przypadku potrzeby oddelegowania uczestnika szkolenia, zaświadczenie jest wystawiane na prośbę zainteresowanego przez Dział Szkoleń.